HTML

Választások annó

A rendszerváltás óta hat országgyűlési választáson van túl az ország. A hetedik pedig itt van a nyakunkon. Ennek apropóján szemezgetünk az előző választásokhoz kötődő Youtube videókból. Kampányfilmek, Híradó riportok, dalok.

Címkék

Választások - 1994

2014.03.29. 20:09 tomikgb

Akárhogy is kerestem, kutattam, az 1994-es kampányból összesen két vonatkozó anyagot sikerült fellelni. Az egyik az egykori SZDSZ egykori elnökének, Pető Ivánnak az emlékezetes fogadkozása, hogy ők, na ők aztán biztosan nem fognak összeállni az MSZP-vel, akkor sem, ha ellenfeleik "ezzel riogatják a választóikat". Persze, nyilván.

A másik pedig a Fidesz '94-es "narancsligetes" kampánydala, olyan rímekkel, mint hogy "sok a narancs, mondja az árus / neki is legszebb hónap a május", vagy hogy "az ókori Rómában is narancsot ettek / s meglehetősen nagyok lettek." Ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, itt a videó a maga valójában:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valasztasok-anno.blog.hu/api/trackback/id/tr175884909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása